Café med andras bullar

söndag 2 oktober 2016 – 11:00 - 17:00

Vi äger ett torp, som vi renoverat under många år. Nu är frågan, hur kan vi fylla torpet med liv och möten mellan människor?

Den 2 oktober öppnar vi upp torpet för att mötas, fika, prata framtidsfrågor och fundera på hur torpet kan skapa nya möjligheter.

Det blir inget vanligt café där vi bakar och ni fikar. Vår idé är att alla bakar, alla fikar, ingen betalar och ingen tar betalt. Vi står för lokal, kaffe, te, saft och en kaka. Ni som kommer tar med er något till kakbuffén och får sedan fika på vad någon annan bidragit med. Under dagen hoppas vi på att kakbuffén både fylls på med godsaker och äts upp av detsamma.

Ta med något gott till kakbuffén, kom och fika och hjälp oss hitta idéerna för hur torpet kan användas i framtiden.

Är ni nyfikna på byggnadsvård, timring, handhyvling och ett mindre sågverk. Mattias Jonsson finns på plats i ladan och kan visa och berätta om sin verksamhet.

Hitta hit: 5 km från Askersund, perfekt cykelavstånd! Från södra infarten i Askersund ta väg 205 mot Laxå. Första avfartsvägen till höger mot Starketorp. Följ grusvägen ca 4 km mot Starketorp. Vid vändplanen med alla brevlådor är ni framme.

Plats

Starketorp

Arrangör

Åsa Wistrand

Kontaktperson

Åsa Wistrand, 072-546 01 05 asa.wistrand@gmail.com

Inträde

Inget inträde

Anmälan

Ingen anmälan