Vegansk Matlagning

måndag 12 november 2018 – 17:00 - 21:15

Vi lagar en vegansk buffé med sallader, varmrätter och dessert. Inga mjölk eller ägg produkter utan enbart med grönsaker, bönor, nötter & frön. En spännande kurs som är rolig att gå även om man inte är vegan. Du upptäcker hur vacker och god mat du kan göra utan några som helst animaliska produkter. En helkväll i den gröna matens värld med Margareta Rosengren.

Mål
Att få en inblick i och lära sig mer om det fantastiska, smakrika veganska köket.

Upplägg
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Vi avsmakar förstås. Alla hjälper till i köket. Nya recept varje termin!

Förkunskaper
Lite köksvana krävs.

Kursmaterial
Matkostnad och receptkompendium ingår i kurspriset.

Kursledare
Margareta Rosengren har en gedigen pedagogisk utbildning & inspirerar sina deltagare till egen utveckling. Hon driver Rosengrens Skafferi i centrala Örebro & har mångåriga kunskaper av vegetarisk matlagning.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Vidareutveckling
Margareta Rosengren har många andra kurser hos oss inom matlagning. Vi har ett stort utbud av matlagningskurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss för mer information.

Bra att veta
Medtag: Förkläde. Kursen avslutas givetvis med en gemensam måltid.
Kursen hålls på Storgatan 18 i centrala Örebro, mer information på kallelsen.
Meddela allergier i meddelandefältet vid anmälan.

Delbetala kostnadsfritt. Ange i meddelanderutan.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Plats

Medborgarskolan

Arrangör

Medborgarskolan www.medborgarskolan.se

Kontaktperson

Erika Wallberg, 019-7641400 orebro@medborgarskolan.se

Inträde

850

Anmälan

orebro@medborgarskolan.se

Kategorier